032 596 041 Fax: 032 592 981 Mob: 099 346 5010 ili 346 5013 metal.zec@vu.t-com.hr

Aluminijska ograda

alu ograda1

 

Aluminijske ograde i rukohvate odlikuje dobra cijena, dug vijek trajanja, lakoća održavanja, nehrđajuće svojstvo. Sistemi podliježu prilagodbi i montaži na svim unutarnjim i vanjskim dijelovima objekta. Zbog svoje otpornosti na atmosferski utjecaj – POGODNE SU ZA MONTAŽU UZ MORE. Ograde su sistemske, dakle spojive vijcima i bez varenja, što dodatno doprinosi kvaliteti i jednostavnosti montaže.Estetskog i modernog su oblika, prilagođene za velik broj ispuna, te samim time omogućuju veliku kreativnost u izradi. S aluminijskim ogradama nema potrebe za dodatnim bojanjem i prebojavanjem. Postavljanje se izvodi mehanički bez dodatnih toplinskih obrada metala što u potpunosti zadržava postojanost proizvoda u konačnosti.

 

  alu ograda2

 

DVORIŠNE ALU OGRADE

 

Prvi dojam o vlasniku objekta, pa čak i prije samog objekta i fasade, ostavljaju dvorišna vrata i ograda domaćinstva. Iako se ovaj sitni detalj mnogima čini nebitnim, skromna, pa čak i neugledna ograda može nagrditi izgled kuće i njene okoline.

Moderne ograde koji ispunjavaju sve standarde sigurnosti i estetske privlačnosti izrađuju se od najkvalitetnijih aluminijskih profila i spojnih elemenata. Dvorišne aluminijske ograde se izrađuju u dvije osnovne varijante, klizne ili zaokretne, te uz ručno pokretanje ili pokretanje elektromotorom na daljinsko upravljanje.

Aluminijska konstrukcija se može kombinirati sa drugim vrstama materijala. Aluminijske ograde su otporne na atmosferske utjecaje, te su idealne za budućnost jer ne traže dodatno periodično održavanje.

 

 alu ograda3

alu ograda4

 

STUBIŠNE ALU OGRADE

 

Kod uređenja stubišta vrlo je važno uklopiti ga u cjelokupni prostor, a istovremeno ga učiniti zanimljivim. Stepenice, ograda i rukohvati igraju veliku ulogu u tome da neki interijer učine atraktivnim i elegantnim. Aluminijske stubišne ograde idealne su kako za unutarnje, tako i za vanjske prostore. Također se odlično uklapaju i u poslovne i u stambene objekte.

Dok je prosječna visina ograde u stambenom objektu 90 cm, ograda na balkonu i terasi mora biti visoka 110 cm. ALU stubišne ograde iz naše ponude ispunjavaju sve standarde sigurnosti, ali istovremeno zadovoljavaju potrebe najzahtjevnijeg kupca po pitanju estetike.

Aluminijski konstrukcijski dijelovi mogu se kombinirati sa drugim materijalima, što ovim stubišnim ogradama daje još jednu prednost, a to je mogućnost različitih oblika i izgleda. Nerijetko se aluminij kombinira sa staklom, što stubištu daje moderan i atraktivan izgled. Osim što su izrađene od najkvalitetnijih aluminijskih profila i spojnih elemenata, ALU stubišne ograde u ponudi naše tvrtke otporne su na sve vremenske utjecaje, što im garantira minimalno održavanje i dugovječnost.

 

INOX STUBIŠNA OGRADA

&nbsp

alu ograda5alu ograda6

 

STUBIŠNA OGRADA OD ALUMINIJA SA ZAVRŠNIM SLOJEM PLASTIFIKACIJE U KOMBINACIJI SA INOX CIJEVIMA

 

 

alu ograda7

alu ograda8

STUBIŠNA OGRADA OD ALUMINIJA SA ZAVRŠNIM SLOJEM PLASTIFIKACIJE

 

 alu ograda9alu ograda10

 

ALUMINIJSKA BALKONSKA OGRADA

 

Gotovo svaki građevinski objekt, bilo da je riječ o stambenoj ili poslovnoj građevini, ima balkon ili terasu. U današnje vrijeme, kod kupnje stana ili kuće, nerijetko je jedan od važnijih uvjeta kupca da spomenuti objekt ima balkon ili terasu. Riječ je o prostoru koji se povezuje sa odmorom i opuštanjem, ugodnim druženjem ili ispijanjem kave za vrijeme sunčanih dana. To je prostor na kojem provodimo sve više vremena, jer čovjekova želja za kontaktom sa vanjskim prostorom i prirodom usađena je u svakog od nas.

Međutim da bi balkon ili terasa imala svoju funkciju, prije svega mora biti siguran, što mu jamči kvalitetna ograda. Aluminijske ograde za balkone odlično su rješenje iz nekoliko razloga. Osim što se brzo i jednostavno montiraju, zadovoljavaju sve standarde sigurnost te zahtijevaju minimalno održavanje i čišćenje. Također imaju dug vijek trajanja, jer su otporne na razne vremenske utjecaje.

alu ograda11

 

PREUZMITE KATALOG OGRADA