032 596 041 Fax: 032 592 981 Mob: 099 346 5010 ili 346 5013 metal.zec@vu.t-com.hr

PVC/HPL paneli

Linija “Vizual”

U svim modelima panela programa “Vizual” HPL aplikacija je obostrana i u ravnini PVC panela zbog specifičnog načina izrade.


Linija “Premium”

Ažurno pratimo i osluškujemo zahtjeve tržišta, rezultat toga je i linija “Premium”, paneli blago naglašenih, decentnih bordura, čistih ravnih linija, dostupni s ili bez dekorativnih PVC aplikacija u boji.


Linija “Elegant”

Jednostavne, elegantne i moderne linije. Osnovna odlika linije “Elegant” je gotovo ravna površina s neznatnom bordurom i obaveznom ukrasnom aplikacijom u boji.


Linija “Moderna”

Moderan su i sofisticiran izbor za Vaš dom. Za razliku od linije “Elegant”, paneli “Moderna” odlikuju se nešto izraženijom bordurom. U ponudi je 11 modela dostupnih u dvije veličine.


Linija “Exclusive”

Linija “Exclusive” – bogate, izražene bordure, kovane rešetke i raskošne staklarske dekoracije.


Linija “Classic”

Osnovna i najzastupljenija linija, odlikuje se tradicionalnim dizajnom, stilski se uklapa uz sva klasična pročelja. Proizvode se u dvije dimenzije, u ponudi su 32 modela, većina s odgovarajućim polupanelima.


Linija “Standard”

Jednostavni paneli klasičnog dizajna, od linije “Classic” razlikuju se po manje izraženoj borduri, manje staklarskih dekoracija i nižoj cijeni.


Linija “Standard Plus”

Paneli iz linije Standard Plus su cijenom vrlo pristupačni, kvalitetne izrade, jednostavnih linija bez bordura s nalijepljenom HPL sivom aplikacijom – jednostrano (SV) ili obostrano (SO). Dostupni su kao standardno ojačani (SO) ili kao osnovni sendvič (OS).